Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Lallana η Leicester

Ενδιαφέρεται για Lallana η Leicester

Το μέλλον του Adam Lallana παραμένει αβέβαιο, με τον έμπειρο μέσο να διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Liverpool και η Leicester του Brendan Rodgers έχει εκφράσει ενδιαφέρον και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, σύμφωνα με τον Chris Bascombe.

Ο Rodgers ήταν ο προπονητής που τον έφερε στο Anfield και θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του στο King Power Stadium, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθούν και οι Tottenham, Arsenal και West Ham, αλλά χωρίς να του έχουν καταθέσει κάποια πρόταση μέχρι στιγμής.

Πρόταση ανανέωσης δεν του έχει κάνει ούτε η Liverpool και αυτό πολύ δύσκολα θα συμβεί, αν και παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες τον Jürgen Klopp και ο Γερμανός δεν θα είχε πρόβλημα να τον κρατήσει για μια ακόμη σεζόν, αλλά αντιλαμβάνεται πως θα θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Ο 31χρονος κεντρικός δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο του εξωτερικού, αλλά θα πρέπει να λάβει τις εγγυήσεις που θέλει αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής και τον ρόλο του στην ομάδα.

Ο Adam Lallana έχει αγωνιστεί 19 φορές τη φετινή σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει τους Reds μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Jürgen Klopp υπολογίζει τον Adam Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com